Over Chi

In deze categorie vind je blogs over de Chi kwaliteit en over Chi Natural Life als merk.

    Bijenwelzijn in Nederland
    Bijenwelzijn in Nederland
    Het gaat niet goed met de bijen in Nederland. Niet alleen de honingbij, maar ruim de helft van bijna 360 soorten bijen is bedreigd. Bijen zijn het hart van de natuur en floreren in een bloeiende leefomgeving. Daarom willen wij goede doelen met een hart voor bijenwelzijn sponsoren om zo de bij meer ruimte te geven.
    Bee good for nature!
    Bee good for nature!
    Dankzij de kracht van de natuur kunnen wij bij Chi prachtige producten voor onze gezondheid ontwikkelen. We krijgen veel van de natuur en daarom willen we graag iets terug doen, oftewel: Bee good for nature!
    Projecten & Partners
    Projecten & Partners
    Duurzaam denken zit verweven in alles wat we doen. We geven zoveel mogelijk terug aan de natuur, werken samen met kwetsbare groepen in de samenleving en sponsoren handmassages voor eenzame ouderen. Een aantal projecten en samenwerkingen vind je in deze blog op een rij.
    Chi Oorsprong
    Chi Oorsprong
    Chi Natural Life is al meer dan 40 jaar verbonden met de wereldwijde natuur. Over de hele wereld selecteren wij de beste, 100% natuurlijke grondstoffen voor onze producten. We werken enkel met de meest recente oogsten, direct van de boer of producent die vaak en wanneer mogelijk van biologische kwaliteit zijn. Als merk focussen wij ons al sinds 1979 op het ontwikkelen van natuurzuivere en eerlijke producten voor de gezondheid van mens en dier.
    Chi & Duurzaamheid
    Chi & Duurzaamheid
    Omdat het bij een bedrijf dat natuurproducten ontwikkelt zo vanzelfsprekend zou moeten zijn dat wij zo duurzaam mogelijk werken, vergeten we vaak te communiceren over ons beleid. Daarom een blog over ons duurzaamheidsbeleid!
    Aromasseurs, Doing Good!
    Aromasseurs, Doing Good!
    Wist je dat meer dan een miljoen mensen in Nederland zich erg eenzaam voelt? Daarom zijn wij sinds 2018 begonnen met het project: "Aromasseurs Doing Good"
    Column: Microplastics horrorshow
    Column: Microplastics horrorshow
    Een nieuwe column "Hollanditus" van Drs. Ton Beljon over zaken die ons allen raken. Over gezondheid, natuur en milieu.
7 producten