Voor baby en kind

Voor baby en kind

Voor de allerkleinsten gebruiken we alleen zachte en natuurlijke producten voor de huid en voor in bad. De jonge huid heeft extra verzorging nodig om rode billetjes en luieruitslag te voorkomen.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
9 producten
 1. Display: Na De Beet blow-up 16x10ml Display: Na De Beet blow-up 16x10ml
  Display: Na De Beet blow-up 16x10ml
  Deze display, ook wel blow-up genoemd, is een uitvergrootte versie van het doosje van de Na De Beet roller. Deze blow-up is gevuld van 16 Na De Beet rollers en product flyers. Tevens dient hij als promotie materiaal. Het is een opvallende eye catcher! Na De Beet is een 100% natuurlijke formule voor 'voor’ en ‘na’ elke beet. Zuivert, verzorgt en verzacht de huid en is zelfs geschikt voor baby’s vanaf 3 maanden!
 2. Chi Anazone Bio Balsem Anazone Bio Balsem
  Anazone Bio Balsem
  Speciaal voor de gevoelige, anale huidzone. 100% natuurlijk & biologisch
 3. Vertargil Witte Klei in strooibus
  Vertargil Witte Klei in strooibus
  Beoordeling:
  100% of 100
  Voor de gevoelige huid, babyhuid, alternatief voor talkpoeder
 4. Lavinchi Relax badolie
  Lavinchi Relax badolie
  Beoordeling:
  100% of 100
  Ga in bad met de Lavinchi Relaxmix en relax!
 5. Lavinchi Massageolie
  Lavinchi Massage olie
  Beoordeling:
  100% of 100
  Voor een ontspannende massage en om lekker te slapen!
 6. Davos roller kids
  Davos Roller Kids
  Beoordeling:
  97% of 100

  Speciaal voor kinderen vanaf 6 maanden.

 7. Na De Beet roller Na De Beet roller
  Na De Beet roller
  Beoordeling:
  99% of 100

  Na De Beet is een 100% natuurlijke formule voor na elke beet. 

 8. Vertargil Witte Leem
  Vertargil Witte Klei
  Beoordeling:
  100% of 100
  Voor de gevoelige huid, babyhuid, alternatief voor talkpoeder!
 9. Chi Anazone Bio Balsem
  Calendula Repair Balsem
  Beoordeling:
  98% of 100
  Ideaal voor de verzorging van een droge, ruwe en een schrale huid
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
9 producten

Dagelijkse huidverzorging

De tere babyhuid en de huid van kinderen vragen om een milde en zachte verzorging. Voor de dagelijkse huidverzorging en voor een babymassage kun je een neutrale plantolie kiezen. Denk aan jojoba of kokosolie. Kies je liever een beschermende en stevige balsem? Ga dan voor de Calendula Repair Balm, deze werkt ook prettig bij schrale plekjes.

 

Rode billetjes en luieruitslag

Voor rode babybilletjes en schrale wangetjes is de Anazone Bio Balm een favoriet van vele moeders! Dankzij de zachte plantoliën, witte klei en lavendel werkt deze verzachtend, voedend en beschermend. Losse witte kleipoeder in een strooibus is fijn als natuurlijk alternatief voor talkpoeder. Om de billetjes te verfrissen en te reinigen is rozenwater of de Rose Water Skinspray een fijne hulp.

 

Voor gezonde luchtwegen

Voor de allerkleinsten vanaf 6 maanden hebben we een speciale roller ontwikkeld. Davos-roller for kids helpt om vrijer te ademen en heeft tevens een rustgevend effect. Davos-roller for kids bestaat in zijn geheel uit natuurlijke bestanddelen met jojoba als basis: grove den, eucalyptus smithii, Franse pepermunt, Franse lavendel en mandarijn.

 

Na de beet

Laat muggen een blokje omvliegen op een 100% natuurlijke manier! Chi Na De Beet is een mix van plantaardige oliën voor ‘voor’ én ‘na elke beet’. Na De Beet bevat geen DEET, verzorgt en zuivert de huid en is geschikt voor baby’s vanaf 3 maanden! 

 

Chi kwaliteit sinds 1979

Chi Natural Life is al meer dan 40 jaar verbonden met de wereldwijde natuur. Over de hele wereld selecteren wij de beste, 100% natuurlijke grondstoffen voor onze producten. We werken enkel met de meest recente oogsten, direct van de boer of producent die vaak en wanneer mogelijk van biologische kwaliteit zijn. In elk proces is het bewaken en controleren van onze kwaliteit onze hoogste prioriteit!

Lees meer