CEC Serums

CEC Serums

Met de serums van Chi Essential Cosmetics maak je een unieke behandeling op maat: kies voor een specifieke geurbeleving en werking!

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
5 producten
 1. CEC Serum BI - Blue Itis CEC Serum BI - Blue Itis
  CEC Serum BI - Blue Itis
  Beoordeling:
  96% of 100

  Hét serum bij huidproblemen, met blauwe kamille en tamanu.

 2. CEC Serum RM3 - Triple Rosa Mosqueta CEC Serum RM3 - Triple Rosa Mosqueta
  CEC Serum RM3 - Triple Rosa Mosqueta
  Beoordeling:
  100% of 100
  100% biologisch rozenbottelserum voor huidherstel!
 3. CEC Serum Cactus Gold CEC Serum AA - Anti Aging
  CEC Serum AA - Anti Aging
  Beoordeling:
  100% of 100

  Het krachtigste anti-aging serum met cactusolie.

 4. CEC Serum AC CEC Serum AC
  CEC Serum AC
  Beoordeling:
  80% of 100

  Serum AC is hét serum voor een schone, gebalanceerde en stralende huid!

 5. CEC Serum CO CEC Serum CO
  CEC Serum CO
  Beoordeling:
  100% of 100

  Serum CO is een fantastisch serum voor een gezonde, egale huid die er stralend uitziet!

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
5 producten

Over Chi Essential Cosmetics

Chi Essential Cosmetics is een 100% natuurlijk huidverbeteringsmerk, ontwikkeld en geproduceerd in Nederland met 40 jaar kennis van en ervaring met aromatherapie. Met Chi Essential Cosmetics houden we het zo eenvoudig mogelijk: geen toevoegingen in onze producten, maar puur natuurlijke ingrediënten die doen wat ze beloven: 100% natuurlijke huidverbetering. Ze verzorgen, voeden en beschermen. Ze laten jouw huid stralen!

Waarom natuurlijke huidverbetering?

De huid is het grootste orgaan met vele belangrijke functies voor het lichaam. Het enige wat de huid echt nodig heeft om gezond te blijven is vet en vocht. Koudgeperste plantoliën bevatten van nature vitamines, mineralen en sporenelementen. Ze verzachten, voeden en beschermen onze huid net zoals ze dat doen in zaden, noten en vruchten. De huid neemt deze plantoliën makkelijk op doordat ze lijken op het sebum van de huid, oftewel het natuurlijke huidvet. Samen met de vette plantolie kunnen werkstoffen, zoals etherische oliën, gemakkelijker terecht komen in diepere lagen in de huid tot in de kleinste bloedvaatjes. De etherische oliën werken goed de conditie van de huid en hebben een positief effect op de psyche.

Door de olie te mengen met hydrolaten (bloemen- of kruidenwaters) wordt de olie nog beter door de huid opgenomen zonder te glimmen. Om de olie en het water in traditionele crèmes te binden en goed te houden moeten emulgatoren en conserveringsmiddelen worden toegevoegd die geen voedingsstoffen voor de huid bevatten en zelfs een belastende invloed op de huid kunnen hebben. Om deze reden is bij Chi Essential Cosmetics gekozen om het water- en olie deel gescheiden te houden. Zo blijven alle werkstoffen sprankelend en actief, zijn er geen conserveringsmiddelen of emulgatoren nodig en is het product echt 100% natuurlijk. Je hebt dus géén dag- en nachtcrème meer nodig!

De basis van onze producten

Gecertificeerde biologische plantoliën zoals jojoba, argan, kokos en abrikozenpit vormen de basis van Chi Essential Cosmetics. Omdat jojoba regulerend werkt op de huid zal deze de talgproductie bij een vette huid remmen en bij een droge huid juist licht stimuleren. De combinatie van vette plantolie met water voelt niet vet aan en brengt van nature elke huid in balans. Per persoon kan de dosering van vet en vocht en werkstoffen afgestemd worden op wat de huid op dat moment nodig heeft. Zo creëer je een persoonlijke benadering en geurbeleving op maat!

Meer weten?

Wil je een behandeling boeken of producten aanschaffen? Klik hier voor de storelocator en zoek een beauty professional bij jou in de buurt.

Ben je zelf professional en wil je meer weten over ons merk? Mail ons naar [email protected] en neem een kijkje op de website van Chi Essential Cosmetics.

Lees meer