CEC Touch Of Roses

CEC Touch Of Roses

De roos is verbonden met Venus en is het symbool van schoonheid en liefde. Haar perfecte schoonheid met de zoete en delicate geur heeft vele mensen al sinds de oudheid verleid en in extase gebracht. Rozenolie heeft vele eigenschappen. De olie werkt kalmerend en geeft een gevoel van harmonie en warmte. Op de huid heeft rozenolie een zeer verzorgende en regenererende werking. Rozenolie verbetert de huidtextuur, waardoor de huid er gladder, zachter en jonger uit gaat zien! Door haar zachtheid is rozenolie ook zeer geschikt voor de gevoelige huid.

Lees meer
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
8 producten
 1. CEC Chibutter Roses CEC Chibutter Roses
  CEC Chibutter Roses
  Luxe dag- én nacht verzorging met het gevoel van een crème! Met witte roos en roze roos.
 2. CEC Skin Oil Roses CEC Skin Oil Roses
  CEC Skin Oil Roses
  Beoordeling:
  100% of 100

  Touch Of Roses Skin Oil de verzorgende, beschermende en verzachtende dagelijkse verzorging!

 3. CEC Cleanser Roses CEC Cleanser Roses
  CEC Cleanser Roses
  Beoordeling:
  100% of 100

  Touch Of Roses Cleanser is een zeer milde 100% natuurlijke reiniging voor de huid!

 4. CEC Lotion Roses CEC Lotion Roses
  CEC Lotion Roses
  Beoordeling:
  100% of 100

  Touch Of Roses Lotion met drie 100% biologische rozenwaters, Himalaya zout en rozenkwartssteentjes!

 5. CEC Peeling Roses CEC Peeling Roses
  CEC Peeling Roses
  Beoordeling:
  100% of 100

  Verwijder dode huidcellen met de 100% natuurlijke Peeling Touch Of Roses!

 6. CEC Balm Roses CEC Balm Roses
  CEC Balm Roses
  Beoordeling:
  90% of 100

  De 100% natuurlijke balm van Touch Of Roses, verzorgt en beschermt de huid!

 7. Touch Chi Mini's CEC mini's: Touch Of Roses
  CEC mini's: Touch Of Roses
  Beoordeling:
  100% of 100

  Ontdek de 100% natuurlijke lijn ‘Touch of Roses’ dankzij de CEC mini’s!

 8. CEC Giftset Touch of Roses
  CEC Giftset Touch of Roses

  Deze Giftset zorgt voor een luxe uitstraling van de lijn en geeft de mogelijkheid om de Chi Essential Cosmetics huidverbeteringsproducten cadeau te geven of om deze voor nieuwe klanten als set aan te bieden.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
8 producten

Over Chi Essential Cosmetics

Chi Essential Cosmetics is een 100% natuurlijk huidverbeteringsmerk, ontwikkeld en geproduceerd in Nederland met 40 jaar kennis van en ervaring met aromatherapie. Met Chi Essential Cosmetics houden we het zo eenvoudig mogelijk: geen toevoegingen in onze producten, maar puur natuurlijke ingrediënten die doen wat ze beloven: 100% natuurlijke huidverbetering. Ze verzorgen, voeden en beschermen. Ze laten jouw huid stralen!

Waarom natuurlijke huidverbetering?

De huid is het grootste orgaan met vele belangrijke functies voor het lichaam. Het enige wat de huid echt nodig heeft om gezond te blijven is vet en vocht. Koudgeperste plantoliën bevatten van nature vitamines, mineralen en sporenelementen. Ze verzachten, voeden en beschermen onze huid net zoals ze dat doen in zaden, noten en vruchten. De huid neemt deze plantoliën makkelijk op doordat ze lijken op het sebum van de huid, oftewel het natuurlijke huidvet. Samen met de vette plantolie kunnen werkstoffen, zoals etherische oliën, gemakkelijker terecht komen in diepere lagen in de huid tot in de kleinste bloedvaatjes. De etherische oliën werken goed de conditie van de huid en hebben een positief effect op de psyche.

Door de olie te mengen met hydrolaten (bloemen- of kruidenwaters) wordt de olie nog beter door de huid opgenomen zonder te glimmen. Om de olie en het water in traditionele crèmes te binden en goed te houden moeten emulgatoren en conserveringsmiddelen worden toegevoegd die geen voedingsstoffen voor de huid bevatten en zelfs een belastende invloed op de huid kunnen hebben. Om deze reden is bij Chi Essential Cosmetics gekozen om het water- en olie deel gescheiden te houden. Zo blijven alle werkstoffen sprankelend en actief, zijn er geen conserveringsmiddelen of emulgatoren nodig en is het product echt 100% natuurlijk. Je hebt dus géén dag- en nachtcrème meer nodig!

De basis van onze producten

Gecertificeerde biologische plantoliën zoals jojoba, argan, kokos en abrikozenpit vormen de basis van Chi Essential Cosmetics. Omdat jojoba regulerend werkt op de huid zal deze de talgproductie bij een vette huid remmen en bij een droge huid juist licht stimuleren. De combinatie van vette plantolie met water voelt niet vet aan en brengt van nature elke huid in balans. Per persoon kan de dosering van vet en vocht en werkstoffen afgestemd worden op wat de huid op dat moment nodig heeft. Zo creëer je een persoonlijke benadering en geurbeleving op maat!

Meer weten?

Wil je een behandeling boeken of producten aanschaffen? Klik hier voor de storelocator en zoek een beauty professional bij jou in de buurt.

Ben je zelf professional en wil je meer weten over ons merk? Mail ons naar [email protected] en neem een kijkje op de website van Chi Essential Cosmetics.

Lees meer