Betaalmogelijkheden

Zodra je je bestelling hebt geplaatst bij Chi kom je op de beveiligde SSL betaalpagina terecht. Alle ingevoerde gegevens op deze pagina worden beveiligd en daardoor kun je onze webshop veilig gebruiken.

 

iDEAL

U plaatst via de website een bestelling en geeft in deze bestelling aan dat u middels iDEAL wilt betalen. Vervolgens wordt u meteen doorgelinkt naar uw eigen bank waar de betaalopdracht klaar staat. U dient nog een aantal gegevens in te vullen en de betaling te autoriseren. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en de bestelling wordt verwerkt. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar: http://www.ideal.nl/

 

Bancontact

Bancontact/Mister Cash verwerkt zo'n 150.000 online betaaltransacties per dag en is daarmee de meest gebruikte betaalmethode van België. Deze betaalmethode wordt daardoor veel gekozen door onze Belgische klanten.

 

PayPal

Is een veilige en eenvoudige manier om online (internationale) betalingen uit te voeren. Bij PayPal opent u een digitale betaalrekening waarop u geld kunt storten. Op het moment dat u online een betaling wilt voldoen, kunt u met uw e-mailadres inloggen in uw PayPal-account en het verschuldigde bedrag overmaken. 

Vooruitbetaling

U kunt het totaalbedrag van uw bestelling overmaken volgens de instructies in uw tweede bevestigingsmail van Buckaroo. In deze e-mail worden alle benodigde gegevens aan u versterkt om de betaling te kunnen doen. Zodra de betaling is verwerkt zullen wij onmiddellijk overgaan tot uitlevering van de bestelde artikelen. Wanneer u kiest voor vooruitbetalen kunnen wij de bestelling niet binnen 48 uur aan u leveren omdat de bank 1 a 2 werkdagen nodig heeft om de betaling te verwerken. 

Neem voor vragen contact op met onze salesafdeling via: [email protected]