Chi Bio Spirulina

Chi Bio Spirulina

Het eerste voedingssupplement dat superfood genoemd werd. Al meer dan 40 jaar geleden. Het is eigenlijk pure voeding die van nature alle essentiële vitamines en mineralen bevat. Het zou op elke ontbijttafel thuis horen als een standaard onderdeel in het voedingspatroon van iedereen. Alle vitamines, mineralen, enzymen, sporenelementen en het plantaardig eiwit werken perfect samen met de rest van de voeding en wordt daardoor zeer goed opgenomen. Chi Bio spirulina zorgt voor het permanente ontgiften, opbouwen en aanvullen van energie. Biologisch gecertificeerd, 100% DOPE FREE

Lees meer
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
4 producten
 1. Bio spirulina 500 mg tabletten, 190 stuks Bio spirulina 500 mg tabletten, 190 stuks
  Bio spirulina 500 mg tabletten, 190 stuks
  Beoordeling:
  99% of 100

  Voel je fit: draagt bij aan extra energie bij vermoeidheid, helpt bij afslanken en ondersteunt het immuunsysteem.*

 2. Chi Bio Spirulina 120 gram poeder Chi Bio Spirulina Poeder
  Chi Bio Spirulina Poeder
  Beoordeling:
  100% of 100

  Chi Bio Spirulina in poedervorm! Om supergezonde shakes te maken.

 3. Chi Bio Spirulina tabletten navulling Bio spirulina tabletten, navulling
  Bio spirulina tabletten, navulling
  Beoordeling:
  99% of 100
  Deze bio spirulina tabletten zijn ter navulling van de pot bio Spirulina!
 4. Chi Bio Spirulina Vegicaps doos Chi Bio Spirulina 120 vegicaps
  Chi Bio Spirulina 120 vegicaps
  Beoordeling:
  100% of 100

  Voel je fit met spirulina. Vegicaps zijn smaakloos en makkelijk doorslikken!

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
4 producten

Chi Bio Spirulina: energie en weerstand

Spirulina is een blauwgroen spiraalvormig algje. Algen zijn microscopisch kleine plantjes, die al miljoenen jaren aan de basis van de voedselketen staan. Spirulina is een oeroud zoutwateralgje die bekend was bij de Azteken.  Er zijn al vele termen gebruikt om spirulina te omschrijven: het groene goud en zelfs beautyfood. Spirulina heeft een donkere blauwgroene kleur, dankzij schitterende blauwe polypeptide genaamd fycocyanine. Fycocyanine is een van de fytonutriënten in spirulina. De groene kleur is afkomstig van het chlorofyl. Spirulina ondersteunt bij energiegebrek, helpt vermoeidheid te verminderen en kan helpen bij afvallen. Vul je ontbijt aan met deze pure voeding voor een goed begin van jouw dag! 

 

Kiezen voor tabletten, poeder of vegicaps?

De Chi Bio Spirulina tabletten zijn 500 mg en ook verkrijgbaar in een navulling. Spirulinapoeder is ideaal om supergezonde shakes of smoothies mee te maken, lekkere recepten vind je op de blog. De Vegicaps zijn gevuld met het poeder. Deze vegetarische capsules zijn smaakloos en makkelijk om door te slikken. Eventueel kun je een vegicaps ook openen en op die manier het poeder in een smoothie gebruiken. De keuze is dus persoonlijk: de meeste mensen kiezen voor de tabletten. Drink je graag smoothies of shakes, kies dan voor de poedervorm. Vind je de smaak van spirulina niet aangenaam, kies dan voor de vegicapsules.

Lees meer