Skin sprays

Skin sprays

De Skin sprays van Chi zijn een fijne hulp voor de huid. Pure Rose Water en Pure Lavender Water werken zuiverend, verfrissend en verzachtend. De Outdoor Skinspray is ideaal om insecten op afstand te houden en de Tea Tree Eerste Hulp spray blinkt uit in het verzachten van een rode en gevoelige huid.

Lees meer
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
6 producten
 1. Lavender Water Skinspray, biologisch
  Lavender Water Skinspray, biologisch
  Beoordeling:
  100% of 100

  Lavendelwater verzacht, zuivert en reinigt de huid. In een handige sprayflacon. Ook voor de gevoelige huid.

 2. Rosewater Skinspray, biologisch Rosewater Skinspray, biologisch
  Rosewater Skinspray, biologisch
  Beoordeling:
  97% of 100

  Verfrissende en huidverzorgende spray van puur rozenwater. Ook voor de gevoelige huid en babyhuid.

 3. Outdoor Skinspray Outdoor Skinspray
  Outdoor Skinspray
  Beoordeling:
  100% of 100

  Onmisbaar als je de natuur in gaat, ter verzorging en verzachting van de huid bij insectenbeten.

 4. Tea Tree & Lavendel spray
  Tea Tree & Lavendel spray
  Beoordeling:
  93% of 100
  Tea Tree spray, zuivert, verkoelt, verzorgt de rode en gevoelige huid!
 5. Display: Rosewater Skinspray
  Display: Rosewater Skinspray
  Beoordeling:
  100% of 100

  12 Skinsprays + GRATIS Tester

 6. Display: Outdoor Skinspray
  Display: Outdoor Skinspray

  De display bevat: 12x Outdoor Skinspray en een tester.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
6 producten

Skin Sprays Rose & Lavender Water

Deze pure Skin Sprays zijn 100% biologisch. Rose is gemaakt van puur rozenwater van de Bulgaarse roos en Lavender van puur lavendelwater van de echte lavendel. Beide hydrolaten zijn zeer verzachtend en verzorgend en is geschikt voor alle huidtypen, inclusief de baby- en kinderhuid. Spray direct op de huid voor verkoeling en verfrissing of gebruik het als gezichtslotion voor een zachte reiniging. Ook zeer geschikt als aftershave. En met een paar spraytjes in de ruimte kun je snel een ruimte begeuren en bevochtigen. De handige sprayflacon is ook ideaal voor op reis!

 

Outdoor Skin Spray

Als je de natuur of tuin in gaat, kom je ze vanzelf tegen: insecten. De Outdoor Skinspray is speciaal ontwikkeld om makkelijk en snel de huid in te sprayen voordat je de deur uit gaat. Deze 100% natuurlijke formule bevat essentiële oliën die insecten op afstand houden en tegelijkertijd een verzorgende werking hebben. De Skinspray werkt niet alleen voor de beet, maar ook na de beet ter verzorging en verzachting van de rode en geïrriteerde huid. 

 

Tea Tree & Lavendel Spray

Deze Tea Tree Eerste Hulp & Lavendel spray met biologische Tea Tree olie heeft een zeer brede werking. De spray zuivert de huid en verkoelt, waardoor de spray goed in te zetten is bij de rode en gevoelige huid, na het zonnen, bij de verzorging van insectenbeten en ter verzachting bij blaarvorming. Naast de verkoelende eigenschappen van deze spray, bestrijdt het een onaangename zweetgeur, waardoor de spray goed in te zetten is bij zweetvoeten. Deze spray ondersteunt, o.a. door de toevoeging van echte lavendel, het herstellend vermogen van de huid. Dankzij het biologische rozenwater werkt de spray ook verkoelend en verzachtend. Gebruik deze spray ook om de handen te reinigen.

 

Hydrolaten als basis voor onze Skin Sprays

Bij het destilleren van planten ontstaan er twee producten: essentiële olie  en hydrolaat. Een hydrolaat heeft andere bestanddelen en werkstoffen dan de essentiële olie van hetzelfde plantmateriaal. Hydrolaten zijn minder sterk dan de etherische olie maar zeker niet minderwaardig!  Hydrolaten zijn veelzijdig en makkelijk in gebruik: van verfrissing tot aan de verzorging van een zeer gevoelige huid.  

Omdat hydrolaten rijk zijn aan wateroplosbare bestanddelen zijn ze zeer goed te verdragen. Hydrolaten zijn heel zacht en daarom voor iedereen bruikbaar. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Deze bloemen- of kruidenwaters zijn te gebruiken in de huidverzorging, in gerechten, in het huishouden en hebben nog veel meer praktische toepassingen!  

 

Chi kwaliteit sinds 1979

Chi Natural Life is al meer dan 40 jaar verbonden met de wereldwijde natuur. Over de hele wereld selecteren wij de beste, 100% natuurlijke grondstoffen voor onze producten. We werken enkel met de meest recente oogsten, direct van de boer of producent die vaak en wanneer mogelijk van biologische kwaliteit zijn. In elk proces is het bewaken en controleren van onze kwaliteit onze hoogste prioriteit!

Lees meer