Chi SuperSkin gezichtsolie

Chi SuperSkin gezichtsolie

Pure plant power voor je huid! Chi SuperSkin gezichtsoliën zijn 100% plantaardige, werkzame oliën van biologische kwaliteit aangevuld met essentiële oliën. Start jouw huidverzorgingsritueel met de Cleansing Oil. Breng dan een SuperSkin Oil naar keuze aan: All Skin, Sensitive of Anti-Aging. In de zomer kies je na een dag in de zon voor de SuperSkin Aftersun. De SuperSkin Oils worden geadviseerd door schoonheidsspecialisten. 

Lees meer
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
6 producten
 1. SuperSkin Anti Aging SuperSkin Anti Aging
  SuperSkin Anti Aging
  Beoordeling:
  99% of 100

  Super bij een ouder wordende huid. Geen dag- en nacht crème nodig.

 2. SuperSkin Sensitive SuperSkin Sensitive
  SuperSkin Sensitive
  Beoordeling:
  97% of 100

  Super voor de gevoelige huid! Geen dag- en nacht crème meer nodig! 

 3. SuperSkin All Skin SuperSkin All Skin
  SuperSkin All Skin
  Beoordeling:
  98% of 100

  Super voor alle huidtypen. Geen dag- en nacht crème meer nodig! 

 4. SuperSkin Cleansing Oil SuperSkin Cleansing Oil
  SuperSkin Cleansing Oil
  Beoordeling:
  96% of 100

  Dé 100% natuurlijke reiniging, geadviseerd door schoonheidsspecialisten! 

   

 5. Chi SuperSkin, All Skin Superskin Aftersun Oil, biologisch
  Superskin Aftersun Oil, biologisch
  Beoordeling:
  96% of 100

  100% biologische aftersun olie voor direct na het zonnen. Voedt en beschermt de huid.

 6. Display: SuperSkin Aftersun Oil Display: SuperSkin Aftersun Oil
  Display: SuperSkin Aftersun Oil

  Display met de biologische en natuurlijke aftersun voor jouw huid! 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
6 producten

Jouw natuurlijke skincare routine

Reinig het gezicht met de SuperSkin Cleansing Oil. Masseer de olie in op het gelaat en neem af met een vochtig wattenschijfje of washandje. Breng dan een SuperSkin Oil naar keuze aan: All Skin, Sensitive of Anti-Aging. Met Chi SuperSkin gezichtsolie heb je geen dag- en nacht crème meer nodig!

 

Duurzame skincare

Deze 100% natuurlijke huidoliën zijn ontwikkeld met biologische plantoliën en aangevuld met essentiële oliën. Ze zijn verpakt in een mooie glazen fles. En omdat je steeds maar een klein beetje nodig hebt, gaat deze 100% natuurlijke gezichtsverzorging lang mee.

 

Waarom kies je voor natuurlijke huidverzorging?

Steeds meer mensen kiezen voor bewuste en gezonde voeding, zonder toegevoegde stoffen. Maar dit principe geldt natuurlijk ook voor de huid! Gezonde huidvoeding bestaat uit producten rechtstreeks uit de natuur zoals vette plantoliën, essentiële oliën en hydrolaten. Plantoliën als argan, cactus, jojoba en abrikozenpitolie bevatten van nature werkzame, huidverzorgende ingrediënten, zoals vitamine E en essentiële vetzuren. Deze producten zijn zo puur dat je ze zelfs zou kunnen eten. Superfood voor je huid dus!

Plantoliën bevatten ingrediënten die de huid verzachten, voeden en beschermen, net als de functie van plantoliën in zaden noten en vruchten. Etherische oliën geven niet alleen een heerlijke geur aan een product maar ondersteunen ook de conditie van de huid en hebben een positief effect op de psyche. De huid neemt de plantolie makkelijk op doordat het veel lijkt op sebum, ons natuurlijke huidvet. Met een plantolie kan de essentiële olie vervoerd worden naar diepere lagen in de huid. Voor de beste opneembaarheid van de huid is het goed om plantolie te mengen met een skin spray gemaakt van hydrolaten (aromatisch water gemaakt door distillatie van planten of bloemen). Hoe je zelf een DIY huidproduct maakt lees je op de blog.

 

Waarom wij geen dag- en nachtcrèmes ontwikkelen

De meeste huidverzorgingsproducten hebben als basis minerale oliën zoals paraffine, petrolatum en vaseline. Deze (afval)producten uit de aardolie-industrie bevatten geen vitaminen of vetzuren en kunnen niet door een gezonde, intacte huid worden geabsorbeerd. In feite creëert het een dun laagje op het huidoppervlak waarbij het de poriën kan verstoppen. 

Vette plantoliën bezitten bioactieve bestanddelen met een aantoonbare werking op de huid. In tegenstelling tot minerale oliën zijn natuurlijke oliën en vetten in staat deze bestanddelen als bouwstenen te gebruiken bij de vorming van een gezonde opperhuid. Wist je dat ze zelfs de barrièrefunctie van de huid kunnen herstellen en de huid kunnen hydrateren?

Lees meer