CEC Touch Of Wood

CEC Touch Of Wood

A Touch Of Wood, is een kant-en-klare lijn op basis sandelhout, ho-hout en cederhout! Deze synergie werkt in goede harmonie samen om de huid en de geest stabiliteit, balans en meer energie te geven. De oliën werken verzachtend, hydraterend en kalmerend voor elk huidtype. De lijn is ook zeer geschikt voor de mannenhuid.

Lees meer
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
8 producten
 1. CEC Chibutter Wood CEC Chibutter Wood
  CEC Chibutter Wood
  Beoordeling:
  100% of 100

  Gebruik deze veelzijdige huidboter als dag- en nachtverzorging, of zelfs bij een massage. Met o.a. sandelhout, ho-hout, ceder atlas, sheabutter, jojoba, rozenbottel en baobab.

 2. CEC Skin Oil Wood CEC Skin Oil Wood
  CEC Skin Oil Wood
  Beoordeling:
  100% of 100
  Een verzorgende, beschermende en verzachtende dagelijkse verzorging voor jong en oud!
 3. CEC Lotion Wood CEC Lotion Wood
  CEC Lotion Wood

  Touch Of Wood Lotion bestaat 100% biologisch hydrolaat van pepermunt, kruizemunt, roos en salie aangevuld met himalaya zout en ambersteentjes

 4. CEC Cleanser Wood CEC Cleanser Wood
  CEC Cleanser Wood
  Ideale 100% huidvriendelijke, superzachte reiniger!
 5. CEC Peeling Wood CEC Peeling Wood
  CEC Peeling Wood

  Verwijder dode huidcellen met de 100% natuurlijke Peeling Touch Of Wood!

 6. CEC Balm Wood CEC Balm Wood
  CEC Balm Wood

  De 100% natuurlijke balm van Touch Of Wood, verzorgt en beschermt de huid!

 7. Touch Chi Mini's CEC mini’s: Touch of Wood
  CEC mini’s: Touch of Wood
  Beoordeling:
  100% of 100

  Ontdek de 100% natuurlijke lijn ‘Touch of Wood’ dankzij de CEC mini’s:

 8. CEC Giftset Touch of Wood
  CEC Giftset Touch of Wood

  Deze Giftset zorgt voor een luxe uitstraling van de lijn en geeft de mogelijkheid om de Chi Essential Cosmetics huidverbeteringsproducten cadeau te geven of om deze voor nieuwe klanten als set aan te bieden.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
8 producten

Over Chi Essential Cosmetics

Chi Essential Cosmetics is een 100% natuurlijk huidverbeteringsmerk, ontwikkeld en geproduceerd in Nederland met 40 jaar kennis van en ervaring met aromatherapie. Met Chi Essential Cosmetics houden we het zo eenvoudig mogelijk: geen toevoegingen in onze producten, maar puur natuurlijke ingrediënten die doen wat ze beloven: 100% natuurlijke huidverbetering. Ze verzorgen, voeden en beschermen. Ze laten jouw huid stralen!

Waarom natuurlijke huidverbetering?

De huid is het grootste orgaan met vele belangrijke functies voor het lichaam. Het enige wat de huid echt nodig heeft om gezond te blijven is vet en vocht. Koudgeperste plantoliën bevatten van nature vitamines, mineralen en sporenelementen. Ze verzachten, voeden en beschermen onze huid net zoals ze dat doen in zaden, noten en vruchten. De huid neemt deze plantoliën makkelijk op doordat ze lijken op het sebum van de huid, oftewel het natuurlijke huidvet. Samen met de vette plantolie kunnen werkstoffen, zoals etherische oliën, gemakkelijker terecht komen in diepere lagen in de huid tot in de kleinste bloedvaatjes. De etherische oliën werken goed de conditie van de huid en hebben een positief effect op de psyche.

Door de olie te mengen met hydrolaten (bloemen- of kruidenwaters) wordt de olie nog beter door de huid opgenomen zonder te glimmen. Om de olie en het water in traditionele crèmes te binden en goed te houden moeten emulgatoren en conserveringsmiddelen worden toegevoegd die geen voedingsstoffen voor de huid bevatten en zelfs een belastende invloed op de huid kunnen hebben. Om deze reden is bij Chi Essential Cosmetics gekozen om het water- en olie deel gescheiden te houden. Zo blijven alle werkstoffen sprankelend en actief, zijn er geen conserveringsmiddelen of emulgatoren nodig en is het product echt 100% natuurlijk. Je hebt dus géén dag- en nachtcrème meer nodig!

De basis van onze producten

Gecertificeerde biologische plantoliën zoals jojoba, argan, kokos en abrikozenpit vormen de basis van Chi Essential Cosmetics. Omdat jojoba regulerend werkt op de huid zal deze de talgproductie bij een vette huid remmen en bij een droge huid juist licht stimuleren. De combinatie van vette plantolie met water voelt niet vet aan en brengt van nature elke huid in balans. Per persoon kan de dosering van vet en vocht en werkstoffen afgestemd worden op wat de huid op dat moment nodig heeft. Zo creëer je een persoonlijke benadering en geurbeleving op maat!

Meer weten?

Wil je een behandeling boeken of producten aanschaffen? Klik hier voor de storelocator en zoek een beauty professional bij jou in de buurt.

Ben je zelf professional en wil je meer weten over ons merk? Mail ons naar [email protected] en neem een kijkje op de website van Chi Essential Cosmetics.

Lees meer