De review wordt beoordeeld. Daarna zullen de spaarpunten worden toegevoegd aan jouw account.

 

Voorwaarden voor een goede review: 

Een review hoeft niet alleen maar positief te zijn, maar wij stellen wel een aantal voorwaarden aan een review, voor we deze goedkeuren. 

  • Beoordeel het product altijd pas als je het product gebruikt hebt. Plaats liever wat later een review, over jouw eigen ervaring met de producten. 
  • Zorg voor een toelichting. Waarom ben je tevreden of ontevreden over het product? Omdat een goede review uitleg nodig heeft is het belangrijk om minimaal 50 tekens te gebruiken in jouw review. 
  • Zorg voor een goede spelling en grammatica, zodat jouw review voor iedereen leesbaar is. 
  • Schrijf een productreview! Complimenten over Chi zijn altijd welkom, maar zorg er ook voor dat de review specifiek iets zegt over het aangekochte product. Klachten over de levering van jouw pakket of vragen over het product? Neem dan contact op met onze klantenservice via [email protected].
  • Gebruik geen gezondheidsklachten. Wij mogen als bedrijf i.v.m. wetgeving geen positieve beoordelingen publiceren met gezondheidsklachten. Hierdoor kunnen we geen reviews plaatsen waarin ziektes of ernstige medische problemen worden gebruikt. Probeer hier zoveel mogelijk rekening mee te houden met het schrijven van een review! Indien nodig zullen wij de claims verwijderen uit de review om te blijven voldoen aan de wetgeving.