Betaalmogelijkheden

Zodra je je bestelling hebt geplaatst bij Chi kom je op de beveiligde SSL betaalpagina terecht. Alle ingevoerde gegevens op deze pagina worden beveiligd en daardoor is de veiligheid gegarandeerd.

iDEAL

U plaatst via de website een bestelling en geeft in deze bestelling aan dat u middels iDEAL wilt betalen. Vervolgens wordt u meteen doorgelinkt naar uw eigen bank waar de betaalopdracht klaar staat. U dient nog een aantal gegevens in te vullen en de betaling te autoriseren. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en de bestelling wordt verwerkt. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar: http://www.ideal.nl/

PayPal

Is een veilige en eenvoudige manier om online (internationale) betalingen uit te voeren. Bij PayPal opent u een digitale betaalrekening waarop u geld kunt storten. Op het moment dat u online een betaling wilt voldoen, kunt u met uw e-mailadres inloggen in uw PayPal-account en het verschuldigde bedrag overmaken. 

Credit Card

Buckaroo Online Payment Service handelt de directe verwerking af van online creditcardbetalingen voor: MasterCard, Visa en American Express. Buckaroo zorgt samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Uw creditcard wordt belast op het moment dat een artikel is verzonden.

Vooruitbetaling

U kunt het totaalbedrag van uw bestelling overmaken volgens de instructies in uw tweede bevestigingsmail van Buckaroo. Zodra de betaling is verwerkt zullen wij onmiddellijk overgaan tot uitlevering van de bestelde artikelen. Vooruitbetaling op rekeningnummer NL03RABO0116537353 t.n.v. Buckaroo, Utrecht

Rembours

U kunt uw bestelling ook onder rembours betalen. In dit geval betaalt u contant aan diegene die uw bestelling af komt leveren. Houdt u er rekening mee, dat wij hiervoor € 7.50, extra “de kosten van rembours”, in rekening zullen brengen.
 

Klik hier voor meer informatie over Chi.