Opleidingen & Advies

Opleidingen

Meer leren over aromatherapie en natuurlijke huidverzorging? Wij werken samen met Ellen Wagenaar van Stichting Wellness & Aromatherapie. Zij verzorgt een groot aanbod van cursussen, workshops en opleidingen voor professionals welke hier te vinden zijn: www.stichtingwellness.nl/start/

 

Advies

Sinds 1979 is Chi Natural Life gespecialiseerd in aromatherapie en proberen wij u als klant te adviseren in natuurlijke gezondheidszorg voor lichaam en geest. Mocht u de gewenste informatie niet vinden op deze website chi.nl en ook niet op de door ons geadviseerde website: www.stichtingaromatherapie.nl dan kunt u ons altijd per mail bereiken op info@chi.nl met uw vraag. 

 

SANGO opleidingenSANGO infobankSANGO tips en receptenSANGO nieuws

Sango staat voor Stichting Aromatherapie en Natuurlijke Gezondheidszorg Ontwikkeling. Deze stichting geeft educatieve boeken uit op dit gebied en stimuleert het onderwijs van professionele aromatherapie en natuurlijke gezondheidszorg. Dit kan zijn in de vorm van opleidingen, workshops en congressen, maar ook in het ondersteunen van wetenschappelijk onderzoek, het verzamelen van empirische gegevens, het ter beschikking stellen van materialen voor deze onderzoeken en het uitgeven van boeken over deze onderwerpen.

  • Chi kwaliteit sinds 1979:
  • Icon 2
  • Europees biologisch keurmerk
  • EKO keurmerk SKAL

Paymentmethods iDeal GLS