Witte Roos CO2 extract, Eko

Inhoud:2,5 ml
Eko

Witte Roos CO2 extract, Eko

Inhoud:2,5 ml

Op voorraad

De exclusieve witte roos is een serene, verfijnde olie met een zoete en verleidelijke geur.
Lees meer..
Inloggen
Eigenschappen
Latijnse & Engelse naam: Rosa Alba
Geur: Bloemig, Fris
Merk: Chi Natural Life
Inhoud: 2,5 ml
Keurmerk: Eko
Indicaties Cosmetisch: Bevordert de doorbloeding, Bevordert stofwisseling, Cellulite, Goed voor de bloedcirculatie
Artikelnummer: 3190
Latijnse & Engelse naam
Rosa Alba
Geur
Bloemig, Fris
Merk
Chi Natural Life
Inhoud
2,5 ml
Keurmerk
Eko
Indicaties Cosmetisch
Bevordert de doorbloeding, Bevordert stofwisseling, Cellulite, Goed voor de bloedcirculatie
Artikelnummer
3190
Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

  • Kwaliteit
  • Prijs
Uitgebreide product informatieProduct informatie

De witte roos is als een witte bruid van de etherische oliën: een serene, verfijnde olie met een zoete en verleidelijke geur. De Rosa Alba is in vergelijking met de Rosa Damascena bescheiden en zachter voor de huid, als een beschermende sluier. Heerlijk om een exclusieve parfum van te maken, of om te verwerken in een luxe huidolie of balsem!

Rozenolie is een van de meest gecompliceerde oliën qua structuur en chemie. De geur van rozenolie opent ons hart en zorgt voor harmonie. Roos breekt alle verhardingen af en verzacht het. Deze koningin onder de oliën is zeer huidvriendelijk en geschikt voor elk huidtype en wordt veel verwerkt in anti-rimpel producten. Bulgarije is hét land van de Damascener roos en brengt ’s werelds hoogste kwaliteit rozenolie. De bloemen uit de Rozenvallei worden door onze boer bij zonsopgang met de hand geplukt!

Wist je dat… echte rozenolie onder kamertemperatuur kristalliseert en een vaste stof wordt? Als je het flesje even in je handen verwarmt , op een warmere plaats zet of au bain-Marie verwarmt, wordt de olie gemakkelijk weer vloeibaar.

Over CO2 oliën
Met een CO2 olie heb je een olie waarvan de geur het meest lijkt op die van de plant omdat bijna alle plantenstoffen erin behouden blijven. Deze rozenolie is met kooldioxide (CO2) uit de rozenblaadjes gehaald. Kooldioxide of koolzuurgas (zoals de bubbels in Spa rood) reageert onder een bepaalde druk als oplosmiddel. Hiermee worden dan de vloeibare stoffen uit de plant gehaald. Dit is een zeer schone methode om essentiële oliën te winnen. Het enige nadeel van CO2 oliën is dat de productie gedaan wordt met kleine hoeveelheden plantenmateriaal. Dit maakt de olie relatief kostbaar. Als je een CO2 goed bekijkt, valt vaak het stroperige karakter op. Dit komt onder andere door het feit dat er meer stoffen aanwezig zijn, zoals harsen en wassen uit de plant. En deze zijn dikker dan essentiële olie.

Lees hier alles over de Rosa Damascena

  • Waarom Chi.nl?
  • Voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden
  • Veilig en vertrouwd betalen
  • Echt pure en eerlijke producten
  • Chi kwaliteit sinds 1979!

Uitgebreide product informatie

De witte roos is als een witte bruid van de etherische oliën: een serene, verfijnde olie met een zoete en verleidelijke geur. De Rosa Alba is in vergelijking met de Rosa Damascena bescheiden en zachter voor de huid, als een beschermende sluier. Heerlijk om een exclusieve parfum van te maken, of om te verwerken in een luxe huidolie of balsem!

Rozenolie is een van de meest gecompliceerde oliën qua structuur en chemie. De geur van rozenolie opent ons hart en zorgt voor harmonie. Roos breekt alle verhardingen af en verzacht het. Deze koningin onder de oliën is zeer huidvriendelijk en geschikt voor elk huidtype en wordt veel verwerkt in anti-rimpel producten. Bulgarije is hét land van de Damascener roos en brengt ’s werelds hoogste kwaliteit rozenolie. De bloemen uit de Rozenvallei worden door onze boer bij zonsopgang met de hand geplukt!

Wist je dat… echte rozenolie onder kamertemperatuur kristalliseert en een vaste stof wordt? Als je het flesje even in je handen verwarmt , op een warmere plaats zet of au bain-Marie verwarmt, wordt de olie gemakkelijk weer vloeibaar.

Over CO2 oliën
Met een CO2 olie heb je een olie waarvan de geur het meest lijkt op die van de plant omdat bijna alle plantenstoffen erin behouden blijven. Deze rozenolie is met kooldioxide (CO2) uit de rozenblaadjes gehaald. Kooldioxide of koolzuurgas (zoals de bubbels in Spa rood) reageert onder een bepaalde druk als oplosmiddel. Hiermee worden dan de vloeibare stoffen uit de plant gehaald. Dit is een zeer schone methode om essentiële oliën te winnen. Het enige nadeel van CO2 oliën is dat de productie gedaan wordt met kleine hoeveelheden plantenmateriaal. Dit maakt de olie relatief kostbaar. Als je een CO2 goed bekijkt, valt vaak het stroperige karakter op. Dit komt onder andere door het feit dat er meer stoffen aanwezig zijn, zoals harsen en wassen uit de plant. En deze zijn dikker dan essentiële olie.

Lees hier alles over de Rosa Damascena

  • Chi kwaliteit sinds 1979:
  • Icon 2
  • Europees biologisch keurmerk
  • EKO keurmerk SKAL

Paymentmethods iDeal GLS