Sesamzaad plant olie, Eko

Eko

Sesamzaad plant olie, Eko

Op voorraad

De olie verwarmt, wordt snel door de huid opgenomen, verzacht de huid, en geeft het een mooie glans. In te zetten waar de huid herstel nodig heeft.

Een koudgeperste basisolie met een zachte prettige geur die u goed bij uw massage kan gebruiken. De olie verwarmt, wordt snel door de huid opgenomen, verzacht de huid, en geeft het een mooie glans. In te zetten waar de huid herstel nodig heeft. Sesamzaadolie bevat een natuurlijke zonnebeschermingsfactor (3-4). Sesam is ook een verfijnde olie in uw salade en toevallig ook nog lang houdbaar door de aanwezigheid van anti-oxidanten (sesamol en sesamoline). In de supermarkt is ook sesamzaadolie te koop, maar die is afkomstig van geroosterde sesamzaadjes en veel sterker van geur en smaak.
Lees meer..
Inloggen
Eigenschappen
Latijnse naam: Sesamum indicum
Merk: Chi Natural Life
Inhoud: 100 ml
Keurmerk: Eko
Indicaties Cosmetisch: Bij gevoelige spieren, Gecombineerde huid, Huidverzorgend, Kalmerend & verzachtend, Ondersteunt herstellend vermogen huid, Ontstoken huid, Onzuivere huid, Rode huid, Spierverwarmend, Vermoeide spieren, Verwarmend, Vette huid, Zonnebrand / aftersun, Zuiverend
Artikelnummer: 0246
Latijnse naam
Sesamum indicum
Merk
Chi Natural Life
Inhoud
100 ml
Keurmerk
Eko
Indicaties Cosmetisch
Bij gevoelige spieren, Gecombineerde huid, Huidverzorgend, Kalmerend & verzachtend, Ondersteunt herstellend vermogen huid, Ontstoken huid, Onzuivere huid, Rode huid, Spierverwarmend, Vermoeide spieren, Verwarmend, Vette huid, Zonnebrand / aftersun, Zuiverend
Artikelnummer
0246
Uitgebreide product informatieProduct informatie

De olie verwarmt, wordt snel door de huid opgenomen, verzacht de huid, en geeft het een mooie glans. In te zetten waar de huid herstel nodig heeft.

Een koudgeperste basisolie met een zachte prettige geur die u goed bij uw massage kan gebruiken. De olie verwarmt, wordt snel door de huid opgenomen, verzacht de huid, en geeft het een mooie glans. In te zetten waar de huid herstel nodig heeft. Sesamzaadolie bevat een natuurlijke zonnebeschermingsfactor (3-4). Sesam is ook een verfijnde olie in uw salade en toevallig ook nog lang houdbaar door de aanwezigheid van anti-oxidanten (sesamol en sesamoline). In de supermarkt is ook sesamzaadolie te koop, maar die is afkomstig van geroosterde sesamzaadjes en veel sterker van geur en smaak.
Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

  • Kwaliteit
  • Prijs
Veilig betalen

Bij Chi.nl wordt veilig en vertrouwd betaald. Lees meer over betalen ›

Veilig betalen