Ho-hout etherische olie, cultivar

Inhoud:10 ml

Ho-hout etherische olie, cultivar

Inhoud:10 ml

Op voorraad

Frisse en zoete olie met een roosachtige geur!
Lees meer..
Inloggen
Eigenschappen
Latijnse & Engelse naam: Cinnamomum camphora L. sieb
Merk: Chi Natural Life
Inhoud: 10 ml
Keurmerk: Cultivar
Indicaties: Anti-aging van de huid, Bevordert het natuurlijk afweersysteem, Droge huid, Gevoelige huid, Huidverstevigend, Huidverzorgend, Meer energie, Ondersteunt herstellend vermogen huid, Rijpe huid, Vermoeidheid, Voor gezonde luchtwegen
Artikelnummer: 4182
Latijnse & Engelse naam
Cinnamomum camphora L. sieb
Merk
Chi Natural Life
Inhoud
10 ml
Keurmerk
Cultivar
Indicaties Cosmetisch
Anti-aging van de huid, Bevordert het natuurlijk afweersysteem, Droge huid, Gevoelige huid, Huidverstevigend, Huidverzorgend, Meer energie, Ondersteunt herstellend vermogen huid, Rijpe huid, Vermoeidheid, Voor gezonde luchtwegen
Artikelnummer
4182
Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

  • Kwaliteit
  • Prijs
Uitgebreide product informatieProduct informatie

Ho-hout is een bijzondere olie die in werking vergelijkbaar is met de olie van rozenhout. Hierdoor is het een uitstekende vervanger van rozenhout.

 

Gebruik

In de verdamper geeft ho-hout een warme, fris-zoete roosachtige geur. De olie wordt veel gebruikt om de lucht te zuiveren en heeft een verzachtende invloed op de luchtwegen, voor meer adem.

Op de huid kan ho-hout gemengd in een basisolie worden gebruikt. Ho-hout zeer geschikt voor de droge en gevoelige huid en de olie helpt rimpelvorming te vertragen.

De olie kan ook in bad gebruikt worden als deze vermengd wordt met een badolie. In een lekker bad heeft ho-hout een verfrissende werking. Creëer met deze olie een ontspannen moment voor jezelf na bijvoorbeeld een lange werkdag.

  • Waarom Chi.nl?
  • Voor 14:00 besteld, zelfde dag verzonden
  • Veilig en vertrouwd betalen
  • Echt pure en eerlijke producten
  • Chi kwaliteit sinds 1979!
  • Schrijf je in voor de mailing!

Uitgebreide product informatie

Ho-hout is een bijzondere olie die in werking vergelijkbaar is met de olie van rozenhout. Hierdoor is het een uitstekende vervanger van rozenhout.

 

Gebruik

In de verdamper geeft ho-hout een warme, fris-zoete roosachtige geur. De olie wordt veel gebruikt om de lucht te zuiveren en heeft een verzachtende invloed op de luchtwegen, voor meer adem.

Op de huid kan ho-hout gemengd in een basisolie worden gebruikt. Ho-hout zeer geschikt voor de droge en gevoelige huid en de olie helpt rimpelvorming te vertragen.

De olie kan ook in bad gebruikt worden als deze vermengd wordt met een badolie. In een lekker bad heeft ho-hout een verfrissende werking. Creëer met deze olie een ontspannen moment voor jezelf na bijvoorbeeld een lange werkdag.

  • Chi kwaliteit sinds 1979:
  • Icon 2
  • Europees biologisch keurmerk