Lees hier de tips & tricks van Chi!


Met de auto op reis?

Waar en hoe ver je ook gaat rijden, soms heb je iets nodig om alert te kunnen blijven tijdens de reis. Pepermunt helpt je om fris te blijven achter het stuur. Gebruik daarom de Chi Aromalogica Carkit in de auto met daarin Davos kuurolie of Well Chi olie, in beiden zit namelijk pepermunt. Pepermuntolie zou ook kunnen helpen bij wagenziekte: doe een druppel pepermuntolie op een zakdoekje of tissue, hou deze bij je en ruik hier regelmatig aan. Of doe spraytje van een Chi Airspray op de automat en je hebt meteen een frisse auto!


Actieve vakantie?

Bij een actieve vakantie mag de Aromassage Cool Recovery zeker niet in je rugzak ontbreken. Deze Aromassage helpt bij vermoeide spieren en herstel na fysieke inspanning doordat de afvalstoffen sneller afgevoerd worden. Deze verfrissende massage- en huidolie met o.a. citroen, helicryse, echte lavendel en pepermunt werkt zeer goed bij vermoeide en overbelaste spieren.


Last van zweetvoeten?

Wist je dat de Chi Airsprays ook geweldig werken bij stinkende schoenen door zweetvoeten? 

Met het warme weer kun je hier sneller last van hebben dan gewoonlijk. Naast dat de Chi airsprays heerlijke parfums zijn voor in huis of waar je maar wilt, geven ze een prettige sfeer en een ontspannen geur en kun je ze dus ook gebruiken om nare geurtjes acuut weg te sprayen. Een keer sprayen per schoen is voldoende! Of gebruik het voor muffe luchtjes in tent, caravan of hotelkamer: fris de boel snel op met o.a. de Airsprays Smell Well, Fresh it Up of Well Chi!


Zweetvoeten en voetschimmel voorkomen?

Gebruik dan de Tea Tree voetroller na ieder bad-, douche- of zwembadbezoek!


Muggen, insecten en kwallen

Laat muggen een blokje omvliegen op een 100% natuurlijke manier! Chi Na De Beet is een mix van plantaardige oliën voor ‘voor’ én ‘na elke beet’. Bescherm jezelf tegen muggen en verzacht de huid na insecten- en kwallenbeten. Na De Beet bestaat uit een zorgvuldig samengestelde mix van etherische oliën die bekend staan om hun ontgiftende en insectwerende eigenschappen.

De etherische oliën geranium, kattekruid en lavandin hebben een brede werking in deze compositie. Deze oliën zijn desinfecterend, huidverzorgend en ondersteunen het herstellend vermogen van de huid. Afrikaantje en citroen eucalyptus olie hebben een ontstekingsremmende en kalmerende werking. Alle oliën versterken elkaars werking waardoor een synergie ontstaat.

Jij laat je toch niet prikken?

 

Een verfrissend en aromatisch drankje!

Wanneer het warmer wordt is het belangrijk om voldoende water te drinken. Maak van je glaasje water een feest: ‘infused water’ met fruit en rozenhydrolaat is heerlijk! Graag delen we het recept:

Wat heb je nodig?

   - Handje verse (biologische) aardbeien
   - Halve limoen, in plakjes
   - Twee takjes munt
   - Twee eetlepels rozenhydrolaat

Vul een kan met gekoeld water en voeg alle ingrediënten toe. Je kunt er natuurlijk meteen van genieten, maar het lekkerste is om deze een nachtje in de koelkast te zetten. Geniet ervan!

Meer tips? Lees hier meer over zonnen & zonnebrand!