Chi Bio Spirulina

Spirulina is een oeroud blauwgroen spiraalvormig algje dat behoort tot de rijkste natuurlijke vitaminen- en mineralenbronnen ter wereld. Allerlei superlatieven zijn al vaak gebruikt om de mogelijkheden en de kracht van spirulina te omschrijven: het meest complete voedingssupplement, nature’s superfood, energiser, het groene goud en zelfs beautyfood! Een regelmatig gebruik van spirulina zorgt voor een verbetering van tal van
lichaamsprocessen, waardoor het lichaam zich ontdoet van afvalstoffen. Anderzijds kan Chi Bio Spirulina het lichaam helpen sneller te herstellen bij zware lichamelijke of geestelijke
inspanning. 
Chi Bio Spirulina is niet zomaar een voedingssupplement, het is pure voeding en hoort eigenlijk op elke ontbijttafel thuis om zo de dag goed te beginnen. 

In deze nieuwe Spirulina folder vind je 10 redenen waarom je spirulina zou moeten gebruiken én 3 recepten voor een heerlijke smoothie.

“Als je goed zorgt voor de inwendige mens is dat ook aan de buitenkant te zien en voel je je fit en energiek!”

Chi Bio Spirulina staat onder constante kwaliteitscontroles van de strengste keuringsinstanties ter wereld en staat op de anti dopinglijst van de NZVT.

Klik hier voor meer informatie en inspiratie over Chi Bio Spirulina