Onze Chi klanten zijn erg te spreken over Chi Bio Spirulina, lees hieronder alle reviews! 


Esmaralda: "Sinds ik spirulina gebruik ben ik niet meer ziek geweest, zelf niet tussen kerst en oud en nieuw.
Wegens de drukke tijd storten ik altijd in tijdens deze periode maar, nu heb ik energie voor 10!" 

 

Jonie: "Ik ben erg te spreken over over de supplementen van chi natural life, organische en biologische producten wat wil een mooi mens nog meer van binnen en buiten gezond zijn. Wil niks anders meer."

 

Kim: "Alle eigenschappen zoals vermeld bij het product zijn waar. Als sporter vind ik dit dé perfecte ondersteuning." 

 

Anneke: "Mijn huid is veel rustiger, maar haar is minder dof, ik blijf op gewicht en voel me energieker. Super blij met dit product. Veel puurder dan andere merken dus ik blijf bij deze van chi."

 

Wendy: "Ik gebruik al jaren spirulina. Eerst van een ander merk, nu van Chi. Die zijn namelijk veel hoger gedoseerd, dus ook een sterkere werking. Wanneer ik me verkouden of grieperig voel neem ik 1 of 2 pillen meer voor een paar dagen. Negen van de tien keer zet de griep dan niet door. Geweldig natuurlijk! Ik blijf ze dus voorlopig wel gebruiken."

 

Helmuth: "Een jaar geleden toch een beetje argwanend Spirulina tabletten via de website gekocht. Zoals Chi beloofd een snelle levering. Het wordt netjes verpakt en met de juiste info geleverd. Na een jaar van dagelijks gebruik kan ik met zekerheid bevestigen dat deze tabletten doen zoals op de website beschreven. Ik ben 56 jaar en ben zeer te spreken over de effecten van deze tabletten.
Voor mij zijn meer energie en weerstand de tastbare resultaten. Ik voel dat ik meer energie heb. Vooral in de donkere wintermaanden was het opstaan een moeizame bezigheid. Ik ben daar volledig vanaf. Of het nu een ochtend is in de zomer of winter ik sta nu altijd fluitend op. Ik kon dat ook niet geloven in het begin maar voor mij werkt het echt. Wat de weerstand betreft had ik gedurende het jaar regelmatig een griepje. Ik ben daar nu volledig vanaf. Zoals Chi ook schrijft moet je naast het gebruik van de tabletten ook zorgen voor een gezonde voeding. Kortom, zoals je leest, kan ik een ieder dit product aanbevelen."


Bekijk hier alle Chi Bio Spirulina producten!