Wist je dat je met een mengsel van plantolie en etherische olie een heerlijke 'topping' kunt maken?
Zo geef je 
aan deze cupcakes een aromatische smaaksensatie met sinaasappel en kaneel!


Ingrediënten voor 12 cupcakes: 

  • 250 gram (spelt)bloem
  • 7 gram (wijnsteen)bakpoeder
  • 125 ml olijfolie
  • 125 ml (plantaardige) melk
  • 100 gram honing of kokosbloesemsuiker
  • 1 ei

 

Topping: 

 

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 180 graden.
Meng eerst alle natte cupcake ingrediënten met elkaar en in een andere schaal alle droge ingrediënten. Meng ze vervolgens met elkaar tot een stevig beslag.

Bak de cupcakes in ongeveer 30 minuten in de oven, totdat een mes schoon uit het beslag komt.

Los voor de topping de etherische olie op in de hazelnoot olie. Meng de olie met de slagroom, voeg eventueel nog honing naar smaak toe en klop het samen met de slagroom op. 

 

Smakelijk!

 cupcake