A TOUCH OF WOOD
Sandelhout, ho-hout en cederhout werken in goede harmonie samen om de huid en de geest stabiliteit, balans en meer energie te geven. De warme en omhullende houtoliën brengen je in evenwicht en helpen om te aarden.De producten zijn geschikt voor elk huidtype. De oliën werken verzachtend, hydraterend en kalmerend. De geur en eigenschappen van deze producten maken de lijn ook zeer geschikt voor de mannenhuid. Kom tot jezelf en geniet van een buitengewone huidverzorging: A Touch of Wood!
 
De cleansing oil bestaat uit biologische jojoba-, camelina-, kokosolie en de oliën van sandelhout, ho-hout en ceder. Breng de olie samen met water aan op de huid en masseer deze zacht in. Voor het verwijderen van oogmake-up kunt u de olie aanbrengen op een vochtig watje.
 
De unieke peeling heeft een zachte balsem als basis waar fijn Himalaya zout, witte kleipoeder en bergkristal poeder aan toege-
voegd is. De peeling bevat naast de woodcompositie ook kruizemunt voor een nog betere reiniging. Door deze toevoeging is een heerlijke frisse en houtachtige geur ontstaan. Net als bij de basis peeling lossen de korreltjes zout in deze peeling helemaal op door water toe te voegen. Het resultaat is een schone en heerlijk zachte huid.
 
De Wood huidbalsem is een goede verzorging voor dag en/of nacht en kan samen met de lotion op de huid aangebracht worden. De balm is ook een heerlijke oogbalsem en ideaal als massage olie. De balsem bestaat uit biologische bijenwas, sheabutter, jojoba, kokos en camelina en de oliën van sandelhout, ho-hout en cederhout.
 
De skin oil bestaat uit de biologische vetteplantoliën van argan, abrikozenpit en jojoba en de Wood compositie. Een verzorgende, beschermende en verzachtende huidolie voor jong en oud. Een goede huidolie die de huid in balans brengt en laat stralen. De huidolie is geschikt als massage olie en voor de dagelijkse huidverzorging. Voor de dag- en nachtverzorging wordt de skin oi lgecombineerd met de lotion.
 
De lotion bestaat uit 100% biologisch oranjebloesemhydrolaat en hamamelishydrolaat, Colloïdaal zilver, Himalaya zout en ambersteentjes. De hydrolaten hebben een samentrekkende, tonifiërende, celvernieuwende en verzachtende werking op de huid en is door haar zachtheid geschikt voor elk huidtype. Colloïdaal zilver heeft een antiseptische werking. Het zout in de lotion zuivert en kalmeert de huid, terwijl het de pH-waarde van de huid in stand houdt.
 
Meer weten? Kijk hier voor verkooppunten en een schoonheidsspecialist bij u in de buurt.