Basilicum Linalol etherische olie, Cultivar

Inhoud:10 ml

Basilicum Linalol etherische olie, Cultivar

Inhoud:10 ml

Op voorraad

Zoet, kruidig. Maakt helder. Om vrijer te ademen.
Lees meer..
Inloggen
Eigenschappen
Latijnse & Engelse naam: Ocimum basilicum
Merk: Chi Natural Life
Inhoud: 10 ml
Keurmerk: Cultivar
Indicaties: Kalmerend & verzachtend, Rijpe huid, Verfrissend
Artikelnummer: 3532
Latijnse & Engelse naam
Ocimum basilicum
Merk
Chi Natural Life
Inhoud
10 ml
Keurmerk
Cultivar
Indicaties Cosmetisch
Kalmerend & verzachtend, Rijpe huid, Verfrissend
Artikelnummer
3532
Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

  • Kwaliteit
  • Prijs
Uitgebreide product informatieProduct informatie

Veel basilicum olie met linalol als belangrijkste bestanddeel is afkomstig uit gebieden rond de Middellandse Zee. Daarom wordt de olie ook wel Europese basilicum genoemd. Basilicum CT linalol olie is zoeter dan de chavicol olie. De opbrengst aan olie is ongeveer 0,1%. Dat wil zeggen dat er meer dan 500 kg plantmateriaal nodig is voor 1 liter basilicumolie. Basilicum linalol olie is kleurloos tot lichtgeel en de geur is te omschrijven als karakteristiek, fris en kruidig.

 

Toepassing:

Provençaalse basilicum wordt veel gebruikt in de keuken als kruid. De levende plant is moeilijk houdbaar. De essentiële olie is hier een uitkomst, omdat deze olie verdund in wat olijfolie in alle recepten kan worden toegevoegd in plaats van de verse blaadjes. 

In een verdamper is basilicum linalol een olie die veel pit geeft, zoals een frisse wind bij neerslachtigheid. Naast een positieve werking op het hoofd, is basilicum ook een insectwerende olie. 

Basilicum heeft, verdund met een plantolie, een vestevigende, verfrissende en herstellende werking op de huid. 

 

Wist je dit al over Basilicum? 


Wil je meer weten over onze oliën? Bekijk meer video's hier

  • Waarom Chi.nl?
  • Voor 14:00 besteld, zelfde dag verzonden
  • Veilig en vertrouwd betalen
  • Echt pure en eerlijke producten
  • Chi kwaliteit sinds 1979!

Uitgebreide product informatie

Veel basilicum olie met linalol als belangrijkste bestanddeel is afkomstig uit gebieden rond de Middellandse Zee. Daarom wordt de olie ook wel Europese basilicum genoemd. Basilicum CT linalol olie is zoeter dan de chavicol olie. De opbrengst aan olie is ongeveer 0,1%. Dat wil zeggen dat er meer dan 500 kg plantmateriaal nodig is voor 1 liter basilicumolie. Basilicum linalol olie is kleurloos tot lichtgeel en de geur is te omschrijven als karakteristiek, fris en kruidig.

 

Toepassing:

Provençaalse basilicum wordt veel gebruikt in de keuken als kruid. De levende plant is moeilijk houdbaar. De essentiële olie is hier een uitkomst, omdat deze olie verdund in wat olijfolie in alle recepten kan worden toegevoegd in plaats van de verse blaadjes. 

In een verdamper is basilicum linalol een olie die veel pit geeft, zoals een frisse wind bij neerslachtigheid. Naast een positieve werking op het hoofd, is basilicum ook een insectwerende olie. 

Basilicum heeft, verdund met een plantolie, een vestevigende, verfrissende en herstellende werking op de huid. 

 

Wist je dit al over Basilicum? 


Wil je meer weten over onze oliën? Bekijk meer video's hier

Voor u geselecteerd!

  • Chi kwaliteit sinds 1979:
  • Icon 2
  • Europees biologisch keurmerk
  • EKO keurmerk SKAL

Paymentmethods iDeal GLS